Dorpsbrouwerij Uzzewuzze

Na jaren hobbybrouwen begon het aardig te kriebelen. Al die mooie recepten door de jaren heen en zo weinig om het te laten proeven aan iedereen. Na een mooie avond werden de plannen alleen maar mooier. Na veel gelach en genoeg bier kon niemand elkaar mee goed verstaan. Na goed luisteren werd er alleen maar ‘Uzzewuzze’ geroepen. Dat werd de uiteindelijke naam, Dorpsbrouwerij Uzzewuzze. Nu maakt het niet uit hoe laat het is en hoeveel bier er al gedronken is, er is altijd een mogelijkheid om een Uzzewuzze te bestellen. Het belangrijkste is dat er een goed verhaal achter zit.

Golden Rhino en Uzzewuzze hebben beiden een goed verhaal. Zo hebben we besloten om een mooi blond bier samen te maken. Het grootste doel is dat er een mooi verhaal achter zit en dat we de smaak van Afrika kunnen meenemen. Kijkend naar de toekomst zullen er zeker nog mooie bieren aan komen.

Uzzewuzze.nl

Primos gin

In het Spaans betekent primos ‘neven’. In het Italiaans betekent primo ‘eerste’. Deze intrigerende combinatie is de perfecte naam voor een gin met citroengisting die de eerste in zijn soort is in Zuid-Afrika, vakkundig gemaakt door twee neven: Marnus en Rossouw Kruger.

Golden Rhino en Primos gin zijn samen verantwoordelijk voor Conservation Spirits. Golden Rhino zamelt geld in voor de neushoorn en Primos gin zamelt geld in voor de olifant. Samen staan we sterk voor het behoud van de natuur en het beschermen van de dieren. Beide hebben een mooie gin waarmee we dit mogelijk willen maken.

Primosgin.co.za